miercuri, 21 noiembrie 2012

Antonescu

Mihai-Bogdan Antonescu, nascut la 01 iulie 1965 la Campina, jud. Prahova, fiul lui Mihail (n. 11 iulie 1935 la Aricesti-Rahtivani PH) si al Floricai (n. 29 octombrie 1939 la Niculesti, Vintila Voda BZ)
Studii la Scoala generala nr.1 Campina, Liceul Industrial nr. 5 Nicolae Grigorescu Campina, Liceul Industrial nr. 1 Grup scolar Petrol Campina. Bacalaureat in 1984.
Casatorit cu Monica Carmen Mihai la 14 martie 1987, divortat prin sentinta civila  nr. 3120 din 17 noiembrie 1989 a Judecatoriei Campina.
Domiciliat conform BI in strada Orizontului nr.3 bloc 39 etaj 1 apart. 8 Campina pina in anul 2003, flotant din 1983 in Campina, strada 23 August nr. 3 bloc 3B scara A etaj 2 apart. 6.
Domiciliat din 2003 in strada Smirdan nr. 14 etaj 4 apartament 11 sector 3 Bucuresti. In fapt, ocupa etajele 2 si 3 (apartamente 7,8,9,10) inchiriate de la Gheorghiu Ioan (medic militar, colonel in rezerva), Gheorghiu Constantina, sotia acestuia si Neagu Roxana, fiica.
Apartamentul 7 este, conform ONRC, sediu social al SC Full Frontal SRL, ap. 8 este sediu fara activitate al SC Bebelux SRL, ap. 9 este sediu al SC Poligraphia SRL iar ap. 10 este domiciliul Aurorei Oana Maria Nica.
In ianuarie 2012 escaladeaza un conflict cu proprietarii spatiilor si se muta subit. Redacteaza si inainteaza plingeri penale impotriva lui Ioan Gheorghiu si Neagu Roxana pe care ii reclama la directia locala de taxe si impozite, la ANAF, la directia de disciplina in constructii etc.
Locuieste in prezent intr-o casa executata silit de catre Banca Transilvania in carierul Bucurestii Noi.

Are un copil, Eva Antonescu, rezultat din concubinaj cu Aurora Oana Maria Nica (n. 31 decembrie 1968 la Campina PH, fiica lui Nicolae si a Vioricai), copil nascut la 20 iunie 2004 la Bucuresti. In prezent, Aurora Nica si minora Eva Antonescu locuiesc in localitatea Snagov, judetul Ilfov.



N.B.
Nu a efectuat stagiu militar. Detine doua livrete militare, primul, eliberat de MAN, CMJ Prahova, in 1985, cu mentiunea ‘inapt serviciu militar cu scoatere din evidenta’, al doilea, eliberat de MI in anul 1988, cu mentiunea ‘trecut in rezerva prin ordin al ministrului cu grad de sublocotenent’.


Condamnat penal la 2 ani inchisoare cu suspendare pe o perioada de incercare de 4 ani in anul 1999 de catre Tribunalul Municipiului Bucuresti, sentinta ramasa definitiva prin respingerea recursului la 21 ianuarie 2001 de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, fapta prevazuta si pedepsita de art. 317 CP, Propaganda nationalist-sovina.
Condamnat de doua ori la Cluj la amenda penala si despagubiri civile in baza art. 205-206 (calomnie, insulta).
A mai fost inculpat in 102 procese ca ziarist, dar a fost achitat.
A fost asistat sau reprezentat de avocat Oana Popescu (fiica lui Petru Popescu, in prezent consiliera in SRTV, fost membru si membru supleant in CA al SRTV, propusa de Partidul Conservator), avocat Nicolae Cerveni, avocat Eugen Vasiliu, avocat Cristina Pop (Cluj-Napoca), avocat Iasmina Pirvulescu.

Nu are antecedente penale inafara faptelor de presa.
A fost cercetat in 1983 pentru tainuire, tot in 1983 pentru tulburarea linistii si ordinii publice de catre Militia Campina. In 1992 a fost cercetat pentru inselaciune si delapidare de catre Politia Prahova. In 1995 a fost cercetat preliminar pentru complicitate la inselaciune, bancruta frauduloasa, fals in inscrisuri si evaziune fiscala de catre Directia de combatere a Infractiunii economice si financiare din cadrul IGP. In 2006 a fost cercetat pentru complicitate la tilharie, furt si sechestrare de persoana de catre Politia Municipiului Cluj-Napoca. De fiecare data s-a dat solutia incetarii urmaririi penale.
Din 2009 este cercetat, in prezent invinuit, de catre SIF sector 1 pentru fapte de evaziune fiscala.

Nu detine conturi personale in tara, card de debit, credit, proprietati imobiliare, masini, alte active sau valori cunoscute, in nume propriu.

Utilizeaza autoturismele Honda CRV 2,4 neagra, inmatriculata B-93-MVK, proprietatea SC Roadrunner SRL, si Peugeot 206 1,4 rosie, inmatriculata B-27-TWT, proprietatea Ruxandrei Mihaela Precupetu. Nu are permis de conducere.


Societati comerciale:

1.     Asociat in SC Jacobs, Hendrix and Partners, din anul 2000, fara calitate de administrator. Ceilalti asociati sint Valentin Gheorghe Ionescu si Loredana Defta Serfezi, ambii administratori. Societatea este in lichidare judiciara.
2.     Asociat in SC Agentia Spada SRL, cu 10 la suta, fara calitate de administrator. Asociati: Gheorghe Becheru, Dragos Petre Dumitriu, Cosmin Barbu, Monica Barbu, Razvan Atanasiu.  Societate radiata.
3.     Asociat unic si administrator in SC Poligraphia SRL din 2002. In prezent, firma este in procedura de lichidare la cererea ONRC. Nu si-a preschimbat certificatul de inmatriculare in anul 2004.
4.     Asociat si administrator in SC Roadrunner SRL, firma aflata in procedura de faliment, administrata de REI Insolvency IPURL.
5.     Asociat si administrator in SC Bebelux SRL din 2007 (50 la suta, cu Aurora Oana Maria Nica), firma fara activitate.
6.     Asociat si administrator in SC Full Frontal SRL (majoritar, asociat cu Ruxandra Mihaela Precupetu, concubina sa).
7.     Asociat si administrator in SC Delta Computers International SRL, firma fara activitate cumparata de la Silviu Stoica, Maria Stan si cetateanul olandez Jacob Izaak Basting in data de 25.08.2009.
8.     Asociat in SC Antonescu si Bolocan Entertainment SRL (firma ce detine barul ‘Londophone’ in strada Zalomit nr. 2). Asociat cu Vlad Bolocan, care e si administrator, cetatean moldovean care a dobindit cetatenia romana).
E interesant ca firma se numea initial ‘Brailoiu si Bolocan Casa de Traduceri ‘SRL. Antonescu a cumparat partile Nataliei Brailoiu, sotia omului de afaceri George Brailoiu (Salvatorul lui Cioran, proprietarul KDF Energy). Ulterior firma si-a modificat numele si obiectul principal de activitate.

Vezi in anexa extrase registru.




Activitate de presa:

-debut in 9 februarie 1990 in ‘Dreptatea’, cotidian al PNTcd.
-lucreaza la biroul de presa al PNL si la ziarele ‘Liberalul’ si ‘Viitorul’ in subordinea lui Simion Ciomac in perioada februarie-mai 1990.
-angajat la SC Editura Cassandra SRL din martie pina in iulie 1990, ca redactor la ‘Catavencu’.
-redactor la saptaminalul ‘Contrast’ din Constanta, editat de Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Sorin Lucian Strutinski, Radu Preda, Bogdan Ionescu si Valentin Gheorghe Ionescu in perioada iulie-septembrie 1990. Ziarul apare practic clandestin, in baza unei aprobari a Primariei si cu sprijinul Sindicatului Liber al Navigatorilor si al Partidului social liberal al lui Nicolae Cerveni, reprezentat la Constanta de Nicolae Moga.
-redactor sef adjunct la ‘Catavencu’ si ‘Catavencu International’, septembrie 1990- ianuarie 1991.
-redactor sef la ‘Observator’, primul ziar particular, editat de Octav Buruiana, 1991.
-editor asociat al trustului ‘Tinerama’ si redactor sef la saptaminalul ‘Foamea’ (octombrie 1991- ianuarie 1992).
-editor asociat al Rodan SRL, firma lui Mihail Carciog si a lui Dan Nicolici, in vederea editarii saptaminalului ‘Infractorul’.
-redactor la ‘Evenimentul zilei’ din octombrie 1993, apoi publicist comentator pina in ianuarie 1995.
-redactor sef adjunct la ‘Atac la persoana’, octombrie 1997-septembrie 1999.
-editor coordonator la ‘Atacul de Cluj’, 1999.
-colaborator al TV Tross Maastricht (1991), La Stampa (2002), ITN (2002).
-proprietar al ‘Orient’, revista bilingva de opinie si cultura araba, editata in nume propriu si distribuita gratuit in 2001-2002.
-in 2001 si 2002 intreprinde doua calatorii de lucru, in Siria si Liban si Siria si Irak, impreuna cu echipe de la SRR si SRTV in baza unor intelegeri bizare cu cele doua societati publice.
-in 16.10.2002 semneaza contractul nr. 3791 cu Societatea Romana de Televiziune, reprezentata prin director TVR 2, Jeana Gheorghiu, contract de asociere in vederea productiei serialului documentar ‘Calator in Orient’.



-colaborator sporadic in alte publicatii, printre care ‘Romania Mare’.
-aparitii sporadice la televizune, intre 1992 si 2005 – TVR (Jeana Gheorghiu), ProTV, Tele 7 ABC, Antena 1 (Observator), OTV, Acasa TV (Povestiri adevarate), National TV.

Implicat in mai multe campanii:  contra Connex (2002), contra Whirlpool (2005), SIF Muntenia (2012; impotriva taberei Iaciu/Juravle/Andrici, de partea SAI Muntenia SA/Filimon/Hoinaru)

Relatii cunoscute:

Valentin Gheorghe Ionescu (Fabricat in Romania, afaceri in Constanta cu Radu Mazare et comp., Adrian Nastase)
George Braioliu (KDF Energy, ‘salvatorul lui Cioran’)
Sorin Ovidiu Vantu (in perioada 2000-2002)
Dinu Patriciu (1990-1991)
Ioan Niculae (2002)
Sorin Burtea (membru in CA al SRTV si sef al redactiei economice vreme indelungata)
Sorin Rosca Stanescu (si parte a oamenilor din cerc – Razvan Savaliuc, Catalin Dancu, Mihai Bratiloveanu)

Nu are cont Facebook, Twitter, Yahoo Messenger.
Are un cont neogen – ‘kingmaker’, neutilizat de multa vreme.
Are profile MySpace – Scout Astray (trupa de rock in care activeaza), Roadrunner Music Romania, Full Frontal Productions.
Detine domeniile roadrunnermusic.ro, fullfrontal.ro, poligraphia.ro, scoutastray.com, roadrunnercarrier.ro, bebeluxuryshop.ro.
Detine marca ‘Scout Astray’ inregistrata OSIM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu