miercuri, 21 noiembrie 2012

Referinte straine

In perioada 1999-2009, Antonescu s-a deplasat regulat la Londra pentru diverse afaceri. Este interesant ca, in ciuda extremei si notorii aplecari pentru lux (in restul lumii Antonescu se cazeaza prin Symboles de France, Chateaux et hotels de France, Steigenberger, Small Leading Hotels of the World etc.) la Londra el trage la acelasi hotel de mina a doua, Allandale din Lancaster Gate (Bayswater, Paddington). Hotelul este arab (Alandala!), este manageriat de un cetatean egiptean si este monitorizat activ de serviciile britanice dupa evenimentele din America si Marea Britanie.
In decembrie 2005, Antonescu a mers cu masina pina la Londra, insotit de fetita lui de un an si jumatate la acea vreme. Se pare ca drumul lung si anevoios a fost obligatoriu pentru a transporta o mare suma de bani lichizi. Nici la Coquelles (Tunnel sous la Manche), nici la intoarcere, la Dover, la imbarcarea pe ferry boat, masina nu a fost verificata.
Antonescu a semnat doua contracte cu presa straina, unul in 2001 cu ITN, unde a vindut o caseta BETA cu filmari din tabere palestiniene din Liban (platita de britanici cu o suma exagerata, aproape 100.000 GBP, materialul nefiind niciodata folosit de post) si cu La Stampa (Torino) in 2002, unde a vindut fotografii, cumparate in egala masura cu un pret nerealist, circa 50.000 euro – surse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu