miercuri, 21 noiembrie 2012

Politicianul aparut peste noapte

Mihai-Bogdan Antonescu este candidatul PP-DD in Bucuresti, Sectorul 1, Colegiul 2 pentru Senatul Romaniei. Candidatul opus de partidul subversiv hranit de Traian Basescu lui Calin Popescu-Tariceanu.
Deloc activ in spatiul conventional (Antonescu nu a investit nimic in panotaj, in publicitate electorala, nu s-a inghesuit la dezbateri, nu a iesit in spatiul public; nici macar la OTV n-a catadicsit sa cuvinte in trei saptamini de campanile!), candidatul securist propus de Domnul Dan si-a canalizat intreaga energie spre vectorul la care se pricepe cel mai bine – bagarea de zizanie in USL.
Si, ca sa fie credibil, a creat un site electoral – www.mihaiantonescu.org, in care se lauda ca e singurul politician care n-are nimic de ascuns, ca va posta el insusi tot ce merita spus despre el. Cea mai buna minciuna contine un insemnat procent de adevar. Asa ca, sa fie tacimul complet, mai jos, vom evidentia lucruri cu adevarat rele si periculoase pe care Antonescu a omis sa le spuna in ‘excesul sau de sinceritate’.
Pentru ca, domnule Antonescu, sinteti tare in profesie, insa, pe linga contrainformatii – exista si informatii…

Niciun comentariu: